Jó szórakozást Helga!   2022. okt. 03. hétfő | | 40. hét | Internet-idő: @827 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Star Wars IV. - Egy új remény
(Star Wars IV. - A New Hope)


 DVD-n   

Kiadás: 1977.

Játékidő: 125 perc

Rendező:
George Lucas

Főszereplők:
Harrison Ford
Carrie Fisher
Mark Hamill
Alec Guinness

Műfaj:
sci-fi

Hang:
angol 5.1 Dolby Digital
angol Sourround

Feliratok:
magyar, angol, cseh, görög, héber, horvát, izland, lengyel, portugál, török

 Harrison Ford

Tartalom:

Réges régen, egy távoli galaxisban kezdődött a nagy kaland, amikor Leia Organa hercegnő két fura robottal egy alig értékelhető hologramot küldött az egyetlen Jedi lovagnak, a remeteként élő Ben Kenobinak. Az idős jedi Luke Skylwalker, Han Solo és szőrős vukija, a hatalmas Chewbacca társaságában útra kel, hogy kiszabadítsa a hercegnőt Darth Vader fogságából, és győzelemre vigye az igaz ügyet az egész Galaxisban.

Az immár hatrészes intergalaktikus kalandfilmsorozat negyedik része, Az új remény visszavonhatatlan világhírt hozott rendezőjének, George Lucasnak és a főszereplőknek, Harrison Fordnak és Alec Guinessnek. A film és rendezője együtt került be a világ filmes panteonjába, ahol mind a mai napig a 15 legjelentősebb amerikai film között tartják számon.
Az 1977-es, forradalmian új galaxis-mese speciális változatában, az író-rendező George Lucas gondoskodásának köszönhetően, számtalan új, lélegzetelállító jelenetet láthatunk.

Az új kiadás George Lucas eredeti elképzelései szerint, de napjaink technikai színvonalának megfelelo változatban kerül ismét a mozikba, minden eddiginél tökéletesebb hangzással és képi illúzióval ajándékozva meg a régi és az új rajongókat..