Jó szórakozást Sára, Márió!   2021. jan. 19. kedd | | 03. hét | Internet-idő: @242 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Mélység szülöttei
(Aliens Of The Deep)


 DVD-n   

Kiadás: 2005.

Játékidő: 47 perc

Rendező:
James Cameron

Műfaj:
dokumentum film

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol 5.1 Dolby Digital
cseh 5.1 Dolby Digital
lengyel 2.0 Stereo
orosz 2.0 Stereo

Feliratok:
magyar, angol, cseh, lengyel

Tartalom:

James Cameron, a 11 Oscar-díjat nyert Titanic, és A Mélység titka című filmjeivel elárulta, hogy egyik legnagyobb szenvedélye a végtelen tenger. A világ legsikeresebb rendezője, a mélység szerelmese a korábbi filmjeiben használt egyedi fejlesztésű vízalatti kamerák segítségével ismét elvezet minket a tenger mélyére, hogy felfedje a sötétben rejtőző, ismeretlen, és az emberi szem számára riasztó külsejű lények titkát!

A tenger mélyének ásványokban gazdag, olykor jéghideg, másutt a vulkanikus tevékenységek miatt elképzelhetetlenül forró környezete olyan idegen számunkra, mintha csak egy másik bolygóra érkeztünk volna. Az élet mégis utat tört magának itt is. Vajon nem ezek a lények állnak a legközelebb azokhoz a földönkívüliekhez, akikről a fantasztikus regények, filmek szólnak?
Cameron nem csak a tengerhez, hanem a földönkívüli, fantasztikus világokhoz is vonzódik. Neves tenger-biológusok mellett NASA kutatókat is felkért tehát, hogy csatlakozzanak expedíciójához, és együtt vizsgálják meg a mélység különös teremtményeit…