Jó szórakozást Petra!   2020. okt. 02. péntek | | 40. hét | Internet-idő: @963 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Eszeveszett birodalom 2. - Kronk, a király
(The Emperors New Groove 2: Kronks New Groove)


 DVD-n   

Kiadás: 2005.

Játékidő: 73 perc

Rendező:
Elliot M.Bour

Műfaj:
animációs film, rajzfilm, Walt Disney

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol 5.1 Dolby Digital
cseh 5.1 Dolby Digital
török 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar, angol, bolgár , görög

Tartalom:

Minden jó, ha vége jó gondoltuk nemrég, amikor a Walt Disney eszeveszett rajzos vígjátékában, az Eszeveszett birodalomban minden rossz elnyerte méltó büntetését, minden jó megkapta méltó jutalmát, a butus, melák Kronk a gonosz Yzma egykori szolgája - pedig, (aki még ahhoz is gügye, hogy megkülönböztesse a jót a rossztól) végre álmai foglalkozását űzheti és amellett, hogy főszakácsként dolgozik, vezetheti a kismókusok cserkésztáborát.
Minden rendben tehát. Vagy mégsem?

Kronk egy nap levelet kap apukájától, aki arra készül, hogy hosszú évek után meglátogassa kicsi fiát. Kronkra még soha nem lehetett büszke, hiszen a melák még soha nem vitte semmire, éppen ezért a látogatás hírére Kronk pánikba esik. Vajon büszke lenne az apukája arra, hogy ő husikákat sütöget és mókusokkal játszadozik? Ennél azért komolyabb karriert várna tőle, nem?

Még szerencse, hogy régi gazdája, Yzma újra felbukkan a színen, és bomba üzletet ajánl a kelekótya óriásnak: azt állítja, hogy feltalált egy csodálatos fiatalító-szert, és Kronknak csak el kellene adnia a főzetből néhány adagot az öregek otthonában, ahol jól ismerik a kedves, bárgyú főszakácsot. Persze, ha az ötlet Yzmától származik, annak nem lehet jó vége.

Extrák:

Játék (hagyományos DVD-készüléken is játszható)
Interaktív játék: Kronk észjátéka
Játék (hagyományos DVD-készüléken is játszható)
Interaktív játék: A piramis-séma
Werkfilm (így készült)
Hogyan főzzünk filmet?