Jó szórakozást Borbála, Barbara!   2022. dec. 04. vasárnap | | 48. hét | Internet-idő: @132 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Kívül tágasabb
(Dont Come Knocking)


 DVD-n   

Kiadás: 2005.

Játékidő: 122 perc

Rendező:
Wim Wenders

Főszereplők:
Tim Roth
Jessica Lange
Sarah Polley
Sam Shepard
Gabriel Mann
Faizura Balk
Sam Shepard
Eva Marie Saint

Műfaj:
dráma

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar

 Tim Roth

 Gabriel Mann

Tartalom:

A jobb napokat is megélt Howard Spence fiatalon western filmek sztárjaként élte életét, most, 60 évesen drogokkal, alkohollal és könnyűvérű, fiatal lányok szerelmével táplálja lankadó életkedvét, hogy elmeneküljön a fájdalmas valóság elöl: már csak ócska kis mellékszerepek maradtak számára. Kiábrándultságától vezérelve, filmbéli lova hátán meglép egy éppen folyamatban lévő forgatásról ellehetetlenítve ezzel kollégái munkáját. Távollétében azonban a káosz egyre csak növekszik, rendezetlen biztosítási ügyei miatt még egy magándetektív is nyomoz utána.

Útja a nevadai Elko városába vezet, 80 éves édesanyjához, aki nagy szeretettel de még mindig kisfiúként bánik az idegösszeroppanás határán lévő fiával. Howard megtudja édesanyjától, hogy húsz évvel ezelőtt egy fiatal nő érdeklődött holléte felől, aki valószínüleg azért próbálta vele felvenni a kapcsolatot, mert teherbe esett tőle. A férfi teljesen megdöbben attól a feltételezéstől, hogy él valahol egy felnőtt gyermeke.

Elindul a huszonöt évvel ezelőtti film forgatási helyszínére; a Montana-ban lévő Butte városába, ahol filmes karrierje kezdődöt és ahol megismerkedett Doreennel, aki azóta is egy kopott kis kávézó pincérnője. Kiderül, hogy Doreennek van egy húsz év körüli fia Earl. Howard és Earl találkozása durva és felkavaró. A fiú teljesen elutasítja eddig ismeretlen apja közeledését, aki húsz év múltán lép be az életébe. A balszerencsés találkozástól elszomorodva Howard ismét arra az elhatározásra jut, hogy tovább kellene lépnie, ám a semmiből hirtelen egy fiatal lány tűnik fel; Sky kinek felbukkanása új fordulatokat vesz...