Jó szórakozást Gyárfás!   2024. jún. 19. szerda | | 25. hét | Internet-idő: @759 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Lost - Eltűntek 1. évad
(Lost)


 DVD-n   

Kiadás: 2005.

Játékidő: 999 perc

Rendező:
több rendező

Főszereplők:
Maggie Grace
Naveen Andrews
Daniel Dae Kim
Dominic Monaghan
Emilie de Ravin
Evangeline Lilly
Harold Perrineau,Jr.
Ian Somerhalder
Jorge Garcia
Josh Holloway
Malcolm David Kelley
Matthew Fox
Terry O'Quinn
Yoon-jin Kim

Műfaj:
sorozat, akció, misztikus

Hang:
magyar 2.0 Stereo
angol 5.1 Dolby Digital
lengyel 2.0 Stereo
orosz 2.0 Stereo

Feliratok:
magyar, angol, bolgár , cseh, görög, héber, horvát, lengyel, portugál, román, szerb, szlovén , török

Tartalom:

Az Oceanic Air légitársaság 815-ös számú menetrendszerinti járata a Csendes óceán felett zuhanni kezd, és a géptörzs darabokra szakad. A roncs egy része szárazföldre, egy látszólag elhagyatott szigetre csapódik, rengeteg utas meghal, de csodával határos módon több tucat túlélő is akad a füstölgő roncsok között.
A katasztrófa életben maradt áldozatai kénytelenek minden lelki és fizikai erejüket mozgósítani ahhoz, hogy kibírják, amíg a mentőalakulatok megérkeznek.

Nemsokára azonban kiderül, hogy magukra vannak utalva: a katasztrófa előtt a gépük rádiója elromlott, a repülő letért a szokásos útvonalról, és ott, ahol lezuhantak, valószínűleg senki nem fogja keresni őket. A helyzet azonban még ennél is rosszabb: a sziget mélyéről félelmetes hangok törnek fel, egy titokzatos lény dühöng a dzsungelben, egy titokzatos rádióadást fognak a környékről, felfedeznek egy különös csapóajtót, és rájönnek, hogy rajtuk kívül mások is vannak a szigeten és nem biztos, hogy békések a szándékaik

2005 abszolút sikersorozataként robbant világszerte a misztikus Lost, amely a rekord-nézőszám mellett komoly kritikai sikereket is elért: 6 Emmy-díjat söpörhettek be az alkotók, és műfajában mind az Emmy-, mind pedig az Arany Glóbusz-díj odaítélői az év legjobb sorozatának választották!