Jó szórakozást Borbála, Barbara!   2022. dec. 04. vasárnap | | 48. hét | Internet-idő: @080 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014American Dreamz
(American Dreamz)


 DVD-n   

Kiadás: 2006.

Játékidő: 103 perc

Rendező:
Paul Weitz

Főszereplők:
Willem Dafoe
Jennifer Coolidge
Marcia Gay Harden
Dennis Quaid
Hugh Grant
Mandy Moore

Műfaj:
vígjáték

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol 5.1 Dolby Digital
cseh 5.1 Dolby Digital
lengyel 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar, angol, cseh, lengyel, bolgár , román

 Willem Dafoe

 Jennifer Coolidge

 Marcia Gay Harden

 Hugh Grant

 Mandy Moore

Tartalom:

Amerika kedvenc tehetségkutató műsora az Amerikai álom évről évre ontja magából az instant megasztárokat. A nézők milliói imádják a futószalagon érkező új felfedezetteket, a producerek boldogan számolják a bevételt, a magukat tehetségesnek gondoló sztárjelöltek pedig csak úgy özönlenek a válogatásra.

Úgy tűnik, ezt a műsort soha nem unja meg senki csak a show sztár-házigazdája, Martin Tweed, aki alig várja, hogy végre valami új, valami izgalmas is történjen az énekversenyen. Úgy dönt, hogy ebben az évben egy kicsit felturbózza a műsort, és a szokványos szépfiúk és Barbie-babák helyett igazi egyéniségeket válogat majd be a versenybe. Így kerül a képbe (vagy inkább a képernyőre) Sally, a céltudatos libuska, aki a siker első enyhe fuvallatára hátat fordít a barátjának, Sholem, a bugyuta rap-számokkal fellépő ortodox kántor, és a nemrég az Egyesült Államokba emigrált arab Omer, akinek a műsorfőcím-éneklés a szenvedélye, bár korántsem az erőssége.

Már ennyi is elég lenne ahhoz, hogy az idei válogató ne fulladjon unalomba, de még ez sem minden! Az USA frissen újraválasztott elnöke aki idegösszeomlás közeli állapotban tétlenül nézi népszerűségi mutatójának kornyadását vezérkari főnöke javaslatára elvállalja a zsűrizés feladatát a műsor döntőjében. A hír hallatán egy titkos arab terrorszervezet azonnal felveszi a kapcsolatot a kissé ügyetlen Omerrel, és megparancsolják neki, hogy a döntőben robbantson fel egy bombát a színpadon, milliók szeme láttára pusztítva el a szabad világ elnökét. Persze ehhez Omernek el kellene jutnia a döntőig.

Az Amerikai pite és az Egy fiúról rendezőjének legújabb vígjátéka!

Extrák:

Előzetes
Te, én és Dupree
Előzetes
Szakíts, ha bírsz