Jó szórakozást Andrea, Ilma!   2021. ápr. 18. vasárnap | | 15. hét | Internet-idő: @919 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014CSI - Helyszínelők 1. évad
(C.S.I. - Season I.)


 DVD-n   

Kiadás: 2000.

Játékidő: 358 perc

Rendező:
több rendező

Főszereplők:
Eric Szmanda
Paul Guilfoyle
Gary Dourdan
Jorja Fox
George Eads
William Petersen
Marg Helgenberger


Műfaj:
krimi, sorozat

Hang:
magyar Sourround
angol Sourround

Feliratok:
magyar

Tartalom:

A helyszínelők az utóbbi évek egyik legsikeresebb televíziós sorozata. A történetek főszereplői azok a bűnügyi helyszíneken dolgozó szakemberek, akiknek a munkájáról eddig keveset lehetett tudni - a törvényszéki helyszínelők. Ők azok a férfiak és nők, akik a nap 24 órájában dolgoznak a sárga szalagok által körülhatárolt bűnügyi helyszíneken és rendőrségi laborokban, hogy feltárják a bizonyítékokat, összeillesszék a látszólag össze nem illő és jelentéktelennek tűnő mozzanatokat. Amikor pedig a munkájuk végén összeáll a kép, akkor a segítségükkel elkapják a bűnözőket, és igazságot szolgáltatnak az áldozatoknak és azok szeretteinek.

Az izgalmas epizódokban a helyszínelők gyilkosok, öngyilkosok, rablók és erőszakos bűncselekmények elkövetői nyomába erednek Las Vegas utcáin, azokon a neonfényben tündöklő utcákon, amelyek most a legsötétebb és legveszélyesebb arcukat mutatják. Gil Grissom vezetésével a helyszínelők a legújabb tudományos eredmények és a régimódi nyomozási technikákkal segítségével dolgoznak.

A helyszínelők világszerte elárasztotta a tévéképernyőket. Az izgalmas, hetedik évadjába lépő krimit számos országban láthatja a bűnügyi filmeket kedvelő közönség. A sorozat eddigi sikerét az is bizonyítja, hogy többször jelölték Golden Globe-díjra a Legjobb tévésorozat, illetve a Legjobb tévésorozatban nyújtott alakítás kategóriákban. A főbb szerepekben Paul Guilfoyle (Az elnök különgépe, Sztriptíz), William L. Petersen (Az embervadász, Tizenkét dühös ember, Rettegés) és Marg Helgenberger (Erin Brockovich - Zűrös természet, Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk?)

Most a sorozat első évadjának 1. része (12 epizód) jelenik meg 3 lemezen!