Jó szórakozást Katalin!   2020. nov. 25. szerda | | 48. hét | Internet-idő: @358 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Nagy fehérség
(The Big White)


 DVD-n   

Kiadás: 2005.

Játékidő: 101 perc

Rendező:
Mark Mylod

Főszereplők:
Robin Williams
Woody Harrelson
Alison Lohman
Giovanni Ribisi
Holly Hunter

Műfaj:
vígjáték, krimi

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar, angol

 Robin Williams

 Alison Lohman

Tartalom:

Alaszkában nem sok minden történik, gondolhatnánk. Esik a hó, rénszarvasok jönnek-mennek az utakon. Néha mégis előfordul, hogy valaki hullát talál a szemetesben. Ráadásul még örül is neki.

Az anyagi gondokkal küszködő utazási ügynök (Robin Williams), problémáinak megoldását látja a fagyott holttestben. A bolond, de mégis imádott feleségével (Holly Hunter) élő férfi, nem tud hozzájutni az évek óta eltűnt öccse (Woody Harrelson) után járó biztosítási összeghez, mert a biztosító nem akar fizetni. Az idegen hulla viszont egyáltalán nem hasonlít a testvérére, így sajnos húsbavágó átalakítás szükséges a személycsere hihetővé tételéhez.

A megkerült, csúnya balesetben elhunyt testvér után már hajlandó fizetni a biztosító, annak ellenére, hogy az egyik biztosítási ügynök érzi, hogy valami nincs rendben az üggyel. De Williams mindennapjait nem csak a gyanakvó ügynök keseríti meg. A hullához tartozik két nehézfiú is, akik nem értik, hogy hova tűnt a szeméttárolóban átmeneti örök nyugalomba helyezett áldozat, és mindent elkövetnek azért, hogy megtalálják.