Jó szórakozást Levente, Irén!   2022. jún. 28. kedd | | 26. hét | Internet-idő: @583 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Alvilági játékok
(Lucky Number Slevin)


 DVD-n   

Kiadás: 2006.

Játékidő: 109 perc

Rendező:
Paul McGuigan

Főszereplők:
Bruce Willis
Morgan Freeman
Ben Kingsley
Lucy Liu
Josh Hartnett
Stanley Tucci

Műfaj:
akció, gengszterfilm

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar

 Bruce Willis

 Morgan Freeman

 Ben Kingsley

 Lucy Liu

 Josh Hartnett

 Stanley Tucci

Tartalom:

A történet középpontjában Slevin Kelevra (Josh Hartnett) áll, akit még az ág is húz. Nem elég, hogy az épületet, ahol lakik, lebontják, iratait egy zsebes elemeli, kiderül, hogy még a barátnője is folyamatosan csalja. Slevin, Los Angelesből, New Yorkba menekül a gondok elől, ahol barátja Nick Fisher (Sam Jaeger) lakásában húzza meg magát. Nem is gondolja, hogy ez a húzás végzetes lehet számára.

New York alvilági életét, két gengszter tartja markában. A Főnök (Morgan Freeman) és a Rabbi (Ben Kingsley). Régen cimborák voltak, ma esküdt ellenségek. A Főnök egyeduralmat akar, ezért Goodkatet (Bruce Willis) a bérgyilkost bízza meg azzal, hogy találja meg Nick Fishert, aki nagyon sok lével tartozik neki, és "vegye rá" arra, hogy az adósság fejébe tegye el láb alól a Rabbi fiát. Nick Fisher lakásán Goodkat azonban Slevint találja, de ezt csak Slevin tudja, más nem, és hiába mondja, hogy ő nem az, akinek gondolják senki sem hisz neki.

Hősünk, rövid időn belül, tehát nem kis slamasztikában találja magát, és az már csak hab a tortán, hogy kiderül, barátja Nick, nem csak a Főnöknek tartozik, hanem természetesen a Rabbinak is lekötelezettje. Az egyetlen ember kinek segítségére számíthat, az gyönyörű szomszédja, Lindsey (Lucy Liu), akivel kettesben kénytelenek felvenni a harcot New York megátalkodott gengsztereivel szemben.