Jó szórakozást Szökőnap!   2020. feb. 29. szombat | | 09. hét | Internet-idő: @055 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Step up
(Step up)


 DVD-n   

Kiadás: 2006.

Játékidő: 100 perc

Rendező:
Anne Fletcher

Főszereplők:
Channing Tatum
Damaine Radcliff
Drew Sidora
Jenna Dewan

Műfaj:
táncos

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar

Tartalom:

Tyler Gage a táncparkett ördöge, bármelyik buliba betéved, egyből a középpontba kerül. Ám a táncon és a barátain kívül az élet nem sok jóval ajándékozta meg – gyerekkorát nevelőotthonokban töltötte, szinte az utcán nőtt fel, vakmerő és dacos lett.

Egy éjjeli balhé után a fiatalkorúak bíróságán köt ki, ahol közmunkára ítélik. Takarítóként kell letölteni a büntetését azon a művészeti egyetemen, ahol barátaival randalíroztak. A fiú itt ismeri meg Norát, a tehetséges táncost, aki véletlenül szemtanúja lesz a fiú egyik rögtönzött bohóckodásának, és nem kerüli el a figyelmét Tyler ösztönös, szinte akrobatikus tánctudása. Így, amikor lesérül a táncpartnere, és veszélybe kerül a vizsgaelőadása, a lány elintézi, hogy Tyler kerüljön a helyére, kiváltva így a közmunkát. A gyakorlás közben egy új világ nyílik meg a fiú előtt, a tánc és Nora segítségével egy új élet lehetősége.

A Step Up az utóbbi évek legsikeresebb táncfilmje, a Fame és a Flashdance nyomdokain haladva, a legjobb zenékkel és fergeteges táncjelenetekkel varázsolja el a nézőt.