Jó szórakozást Levente, Irén!   2022. jún. 28. kedd | | 26. hét | Internet-idő: @591 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Azok a csodálatos Baker fiúk
(The Fabulous Baker Boys)


 DVD-n   

Kiadás: 1989.

Játékidő: 114 perc

Rendező:
Steve Kloves

Főszereplők:
Jeff Bridges
Michelle Pfeiffer
Beau Bridges
Jennifer Tilly

Műfaj:
romantikus, zenés film

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar

Tartalom:

Jack és Frank Baker a jobb napokat látott bárzongorista testvérpár 15 év alatt végighaknizta Amerika összes hoteljét, night klubját és csehóját, ám az utóbbi időben nem nagyon megy a biznisz, ami főleg Jack flegma színpadi viselkedésének tudható be.

Nincs mese, vérfrissítés kell, mert két unalmas pasi a nagy fekete zongora mögött a kutyát nem érdekli. Az egyetlen megoldás egy énekesnő, akinek jó hangja van és amellett még szexi is. A meghallgatás során azonban kiderül, hogy ilyen csak a mesében létezik.

Vagy mégse? Az utolsó pillanatban esik be egy miniszoknyás vagány csaj, aki még a látszólag érzéketlen Jackre is hatással van.

Suzie Diamond sokszor nem éppen szalonképes, de amellett eszméletlenül erotikus előadásmódja révén a Csodálatos Baker fiúk hamarosan ismét sikeresek lesznek, ám a csúcson mindig előkerülnek a szokásos problémák, melyek egy pillanat alatt tönkretehetik az egészet. A szerelem, a féltékenység, a karriervágy és a pénz ezúttal is (majdnem) mindent elront...

Kiváló színészi alakítások, remek zene, szórakoztató történet és persze Michelle Pfeiffer, aki talán egyik filmjében sem volt ennyire szexi (alakítását Oscar díjra jelölték)! A kritikusok és a közönség is egy szóval tudta jellemezni a filmet: CSODÁLATOS!!!