Jó szórakozást Illés!   2024. júl. 20. szombat | | 29. hét | Internet-idő: @937 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Alien vs. Predator - A halál a ragadozó ellen
(Alien vs. Predator)


 DVD-n   

Kiadás: 2004.

Játékidő: 96 perc

Rendező:
Paul W.S. Anderson

Főszereplők:
Sanaa Lathen
Raoul Bova
Lance Henriksen
Ewen Bremner

Műfaj:
sci-fi, horror

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol 5.1 Dolby Digital
angol DtS

Feliratok:
magyar, angol, finn, izland, görög, norvég, svéd

 Sanaa Lathen

 Raoul Bova

 Lance Henriksen

 Ewen Bremner

Tartalom:

Tudósok és szakértők egy csapata érkezik az Antarktiszra, hogy felkutassanak egy a jégkéreg alatt rejtőző ősi piramist, azonban hamarosan rá kell döbbenniük, hogy ez a felfedezés nem is olyan örömteli, sőt, veszélyt jelenthet az egész emberiségre: a piramis belsejében ugyanis két földönkívüli fajra bukkanak, akik évezredek óta háborúznak egymással a mélyben. Mindegy, melyikük kerül ki győztesként, mi csak veszíthetünk.

Az izgalmasnak tűnő, de tragédiába torkolló kaland akkor veszi kezdetét, amikor a milliárdos gyáros, Charles Bishop Weyland összehív egy archeológusokból, tudósokból és biztonsági szakértőkből álló csoportot, élükön a környezetvédő és világutazó Alexa Woodsszal, hogy vizsgáljanak meg egy a mélyen az Antarktisz jege alól sugárzó titokzatos objektumot.

Amit a fagyott felszín alatt 650 méteres mélységben találnak, az eleinte lázas izgalomba hozza, majd halálra rémíti őket. Egy különös piramisra bukkannak, amiben az azték, egyiptomi és kambodzsai kultúra jegyei keverednek. A piramis belsejében olyan fejlett technológiával megépített teremrendszer rejlik, amit nyilvánvalóan csakis földönkívüli tudás alakíthatott ki, és évezredeken keresztül használt is. A termek falai váratlanul képesek átalakulni, csapdába ejteni és elvágni egymástól a csapat tagjait.

Teremről teremre haladva végül fény derül a rettenetes igazságra: Predátorok tartanak életben egy foglyul ejtett Alien Királynőt, aki százévenként egyszer rak tojásokat. A Predator sarjakat összeeresztik az Alien ivadékokkal, hogy a velük való harcban teszteljék őket. A kutatócsoport érkezése idején épp egy ilyen bizarr beavatási ceremónia zajlik: a Halál és a Ragadozó ivadékai háborúznak egymással.