Jó szórakozást Levente, Irén!   2022. jún. 28. kedd | | 26. hét | Internet-idő: @566 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Anyád lehetnék
(I Could never be Your Woman)


 DVD-n   

Kiadás: 2007.

Játékidő: 97 perc

Rendező:
Amy Heckerling

Főszereplők:
Michelle Pfeiffer
Paul Rudd
Tracey Ullman

Műfaj:
romantikus, vígjáték

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol Sourround

Feliratok:
magyar

 Paul Rudd

Tartalom:

Rosie 40 éves egyedülálló anya Los Angelesben. Az élete nem egészen úgy alakult, ahogy tervezte. A tévéműsor (You Go Girl), amelynek a producere, komoly bajba kerül; a szexista főnöke meg akarjam szüntetni azt, Rosie asszisztense pedig folyton szabotál.

Odahaza sem mennek sokkal jobban a dolgok. A volt férjnek gyereke lesz egy fiatalabb nőtől, miközben a Rosie-val közös lányuk, Izzie a serdülőkorba lép, és a Barbie babák után egy Dylan nevű iskolatárs köti le minden figyelmét.

Egy szép napon tehetséges ifjú színész, Adam Perl tűnik fel a szereplőválogatáson �és Rosienak nagyon bejön. A srác megkörnyékezi a csinos producernőt, aki azonban kizártnak tart egy kapcsolatot ilyen korkülönbséggel. Hiába tiltakozik Rosie, az ostrom sikeres, sőt még Izzie is megkedveli a fiút. Lehet, hogy szerencsés fordulatot vesz Rosie élete? Ha az asszisztensén múlik, akkor semmiképp sem.

Jeannie főnöke magánéletét is élvezettel teszi tönkre. Sikerrel játszik rá Rosie félelmeire, hogy barátja hamarosan fiatalabb nőre cseréli, és csak karrierje érdekében használja ki, aki ezért inkább szakít a sráccal.

Adamnek azonban más elképzelései vannak...