Jó szórakozást Norbert, Cintia!   2020. jún. 06. szombat | | 23. hét | Internet-idő: @722 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Minden héten háború (szinkronos)
(Any Given Sunday)


 DVD-n   

Kiadás: 1999.

Játékidő: 151 perc

Rendező:
Oliver Stone

Főszereplők:
Al Pacino
Cameron Diaz
Dennis Quaid
James Woods
Charlton Heston
Aaron Eckhart

Műfaj:
sport, thriller

Hang:
magyar 2.0 Stereo
angol 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar, angol

 Al Pacino

 Cameron Diaz

 Aaron Eckhart

Tartalom:

Az ezredforduló gladiátorai műanyag sisakot viselnek meg hatalmas válltömést, és füves pályán indulnak harcba. Az amerikai futball egyébként minden másban éppen olyan véres, kegyetlen és nagyszerű szórakozás, mint amilyenek a régi gladiátorjátékok voltak.

Az igazán kegyetlen meccsek azonban nem a nézők előtt zajlanak: a pályán kívül mindennek nagyobb a tétje. A film játékosok, edzők, sportvezetők, politikusok és könnyűvérű lányok világába vezet, ahol csak a győztest becsülik, a vesztest pedig azonnal elfelejtik.

Christina az apjától örökölte a Sharks-ot: a játék nem érdekli, csak a bevétel. A csapat edzője, Tony hiába volt egykor a legjobb: játékosainak minden szezonban újra bizonyítaniuk kell. Tony egyszerre igyekszik megküzdeni a lázadó játékosokkal, a cinikus tulajjal és a családjával...

Oliver Stone (The Doors, Született gyilkosok, Nixon, JFK - A nyitott dosszié, A szakasz) ismét képes volt ámulatba ejteni a közönséget nyers, eleven és felkavaró képeivel, villámgyors vágásaival és Hollywood legjobb színészeivel!