Jó szórakozást Levente, Irén!   2022. jún. 28. kedd | | 26. hét | Internet-idő: @550 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Lost in Space
(Lost in Space)


 DVD-n   

Kiadás: 1998.

Játékidő: 129 perc

Rendező:
Stephen Hopkins

Főszereplők:
Gary Oldman
William Hurt
Matt LeBlanc
Mimi Rogers
Heather Graham

Műfaj:
sci-fi

Hang:
angol 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar, cseh, lengyel, román, portugál

 Gary Oldman

 William Hurt

 Matt LeBlanc

 Mimi Rogers

Tartalom:

2058-ban az emberiség már látja, hogy közeleg a vég. A Föld erőforrásai kimerülőben vannak és ha nem sikerül rövid időn belül megoldást találni a problémákra, az az emberi faj kihalását jelentené.

A tudósok azonban előállnak egy utolsó ötlettel, amelybe az egész emberiség mentőövként kapaszkodhat: át kell költöztetni a Föld lakóit a galaxis másik lakható bolygójára, az Alfa Prime-ra! A Robinson család a fénysebességgel száguldó Jupiter 2 űrhajóval tíz éves hősies küldetésre indul. Feladatuk, hogy az emberiség leendő új otthonánál megépítsék a föld mellett már álló hiperkapu párját, amelyen keresztül elindulhat a kék bolygó kitelepítése.

A terv azonban nem tetszik mindenkinek. Alig hagyta el az űrhajó a Föld vonzáskörzetét, előbújik rejtekéből egy szabotőr, aki mindent elkövet, hogy meghiúsítsa a nagyratörő tervet. Bár a hajó legénységét nem tudja likvidálni, az irányító-rendszert tönkreteszi és eltéríti eredeti céljától a Jupiter 2-t. A Robinson család különös és félelmetes helyre érkezik és egy idő után rájönnek: nem az a kérdés, hogy hol vannak, hanem hogy mikor...

Minden idők egyik leglátványosabb sci-fi filmje, amelyben több mint 750 filmtrükköt alkalmaztak az alkotók, többet, mint George Lucas a Csillagok háborújában!