Jó szórakozást István!   2022. aug. 20. szombat | | 33. hét | Internet-idő: @995 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014



Blöff
(Snatch)


 DVD-n   

Kiadás: 2000.

Játékidő: 104 perc

Rendező:
Guy Ritchie

Főszereplők:
Brad Pitt
Jason Statham
Vinnie Jones
Benicio Del Toro

Műfaj:
akció, vígjáték

Hang:
angol 5.1 Dolby Digital
német 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar, angol, cseh, lengyel, izland, német, héber, holland, bolgár , dán, török, svéd, norvég, arab, finn, görög

 Brad Pitt

 Jason Statham

 Vinnie Jones

 Benicio Del Toro

Tartalom:

London nem a csendes arisztokraták és a nyugodt komornyikok városa. Rablók, szélhámosok, ravaszkodó kettős és hármas ügynökök, hamiskártyások és disznótenyésztők népesítik be. Legalább is ez a benyomása Négyujjú Franknek (Benicio Del Toro), aki egy lopott gyémánt kézbesítése közben átmenetileg itt pihen meg. Ugyanis találkozik Penge Borisszal, aki ráveszi, fogadjon egy illegális bokszmeccsen. A kő elúszik, és örvény támad a nyomában: méghozzá olyan, ami felforgatja az egész londoni alvilágot.

Színre lép Mickey (Brad Pitt), az ír roma bunyós, néhány ortodox zsidó gyémántcsempész, pár mindenre kész bérgyilkos és társaik. Mindannyian az eljátszott gyémántot akarják, az pedig fel-feltűnik, majd újra alámerül a számtalan egymást keresztező érdek, tengernyi blöff, hazugság és csapda forgatagában. Ahogy a szálak összekuszálódnak, kutyák, gyémántok, cigánykaravánok, nehézfiúk és fegyverek kavarognak a zűrzavaros csetepatéban.

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső rendezője előző sikeréhez hasonló hangulatú, ravasz történettel és sok poénnal felszerelt filmet készített. Ezúttal azonban egy nagyágyút is bevet: Brad Pitt-et!

Extrák:

Előzetesek, Így készült a film, Kuliszák mögött, A forgatásról, Interjúk, Kimaradt jelenetek, Audiókommentár, Filmográfiák, Internetes link, Filmzenék, Mickey halandzsái, A legjobb beszólások, Képgaléria, Storyboard, Meglepetés-extrák