Jó szórakozást Levente, Irén!   2022. jún. 28. kedd | | 26. hét | Internet-idő: @530 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Falu
(The Village)


 DVD-n   

Kiadás: 2004.

Játékidő: 103 perc

Rendező:
M. Night Shyamalan

Főszereplők:
Joaquin Phoenix
Sigourney Weaver
Adrien Brody
Bryce Dallas Howard
William Hurt
Brendan Gleeson

Műfaj:
thriller, misztikus

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol 5.1 Dolby Digital
cseh 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar, angol, cseh, görög, bolgár , arab, szlovák, román

 Joaquin Phoenix

 Sigourney Weaver

 Adrien Brody

 Bryce Dallas Howard

 William Hurt

 Brendan Gleeson

Tartalom:

Az idősebbek tanácsa ellenére a kíváncsi és elszánt Lucius Hunt (Joaquin Phoenix) ellenállhatatlan vágyat érez, hogy átlépje a falu határait és elinduljon az ismeretlenbe. A település vezetője, Edward Walker (William Hurt) figyelmezteti Luciust a veszélyekre, és Lucius anyja, Alice Hunt (Sigourney Weaver) azt tanácsolja a fiának, hogy maradjon otthon, óvja meg magát a mohóságtól és kapzsiságtól, ami a falun kívüli világot uralja.

Lucius csak Ivy Walker (Bryce Dallas Howard), egy gyönyörű vak lány biztatásából meríthet erőt, aki fiatalsága ellenére is meglepően bölcsnek bizonyul. Nemcsak Lucius csodálja Ivyt, de a fékezhetetlen Noah Percy (Adrien Brody) is, bár kettőjük közül csak egyiküknek van hely a lány szívében.

Ivyt a hűsége végül is tiltott utakra vezeti, ahol szörnyű igazságnak bukkan a nyomára. A baljóslatú fenyegetés miatt elszabadulnak az indulatok a faluban, lakói nem élhetnek már többé békésen a titokzatos lények közelében, és csak egy bátor ember mentheti meg a közösséget...