Jó szórakozást Szökőnap!   2020. feb. 29. szombat | | 09. hét | Internet-idő: @052 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Pokolba taszítva
(Drag me to Hell)


 DVD-n   

Kiadás: 2008.

Játékidő: 99 perc

Rendező:
Sam Raimi

Főszereplők:
Alison Lohman
Justin Long
David Paymer
Lorna Raver
Dileep Rao

Műfaj:
horror, thriller

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol 5.1 Dolby Digital
angol DtS

Feliratok:
magyar

 Alison Lohman

 Justin Long

 David Paymer

Tartalom:

Christine Brown szép karrier előtt álló hitelügyintéző, boldogan él jóképű barátjával, Clay Dalton professzorral. Életük addig a napig csodás, míg Christine-t fel nem keresi a bankban a rejtélyes Mrs. Ganush, hogy a házát sújtó jelzálóghitel törlesztésére haladékot kérjen. A csinos, fiatal nőnek el kell döntenie, mi a jobb: ha jóindulatú az öregasszonnyal, vagy ha megtagadja a segítséget, hogy bizonyítsa rátermettségét főnöke, Mr. Jacks előtt, és előléptessék?
Christine az utóbbi mellett dönt, és az előtte térdeplő öregasszonyt elküldi, aki bosszúból átokkal sújtja, pokollá változtatva életét.

A Lamia átok lényege, hogy gonosz szellem kezdi kísérteni a lányt, és csak pár napja marad, mielőtt elnyeli a pokol. Mivel szkeptikus barátja egyáltalán nem érti őt, a halálra rémült lány felkeres egy látnokot, hogy megmentse lelkét az örök kárhozattól. A médium mindent bevet, hogy Christine élete visszatérhessen a normál kerékvágásba. Ahogy a gonosz erők közelednek, a lánynak szembesülnie kell az elképzelhetetlennel: milyen messzire képes elmenni, hogy megszabaduljon az átoktól?

Sam Raimi (Pókember, Gonosz halott) az év legjobb horrorfilmjében rá jellemző módon mesterien vegyíti a sokkoló elemeket a humorral.