Jó szórakozást Gábor, Karina!   2023. márc. 24. péntek | | 12. hét | Internet-idő: @585 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Godsend - A teremtés klinikája
(Godsend)


 DVD-n   

Kiadás: 2004.

Játékidő: 102 perc

Rendező:
Nick Hamm

Főszereplők:
Robert De Niro
Greg Kinnear
Rebecca Romijn-Stamos
Cameron Bright

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar, angol

 Robert De Niro

 Rebecca Romijn-Stamos

 Cameron Bright

Tartalom:

Paul és Jessie Duncan (Greg Kinnear, Rebecca Romijn-Stamos) egy tragikus balesetben elveszítik szeretett kisfiukat, a nyolcéves Adamot (Cameron Blight). Miközben éppen a temetést szervezik, Dr. Richard Wells (Robert de Niro) hihetetlen ajánlattal keresi meg őket: azt állítja, klónozással lényegében képes visszahozza Adamot az életbe, és így újra teljessé teheti az összeomlott családot.

Az ajánlat számos jogi, etikai és erkölcsi kérdést vet fel, a fájdalmasan gyászoló házaspár, nem kis lelki gyötrődés és tépelődés után végül mégis elfogadja Wells javaslatát, aki rettenetes, szinte fausti egyezségbe kényszeríti őket. Dr. Wells az ajánlatát feltételekhez köti: mivel az eljárás törvényellenes, abszolút titoktartásra van szükség. Az új Adam soha nem mehet más orvoshoz, és a Duncan házaspár kénytelen megszakítani a kapcsolatot minden barátjukkal, hogy egyetlen kíváncsi szem se lehessen tanúja annak, ahogy kisfiuk újból felnő. Hogy a titkot mindenképpen megőrizzék, a család átköltözik Riverton-ba, az idilli kisvárosba, ami Dr. Wells hatásosan kialakított Godsend Termékenységi Klinikája közelében van.

A Duncan házaspár számára a Wells által megkövetelt titoktartás jelentéktelen körülménynek tűnik ahhoz a reményhez képest, hogy a fiuknak újra esélye lesz arra, hogy felnőtt ember váljék belőle. Paul és Jessie élete az "új" Adam-mal boldog, egészen addig, amíg el nem érkezik a fiú nyolcéves születésnapja...