Jó szórakozást Norbert, Cintia!   2020. jún. 06. szombat | | 23. hét | Internet-idő: @729 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Dan és a szerelem
(Dan in Real Life)


 DVD-n   

Kiadás: 2007.

Játékidő: 98 perc

Rendező:
Peter Hedges

Főszereplők:
Steve Carell
Juliette Binoche
Dane Cook
Alison Pill
Marlene Lawston
Dianne Wiest

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar

 Steve Carell

 Juliette Binoche

Tartalom:

A lányait egyedül nevelő Dan vidékre utazik a gyerekekkel, hogy szüleivel és testvérei családjaival töltsenek néhány napot. Anyja hamar észreveszi, hogy Dan bizony sokszor agyára megy kamasz lányainak aggódásával és túlzott gondoskodásával. Ezért elküldi fiát a közeli városba újságokért, hogy mindenki egy kis lélegzethez jusson és lazítson egy picit.

Nem is sejti, hogy ez az egyszerű kérés a család több tagjának is megváltoztatja a sorsát. A helyi könyvesboltban Dan megismerkedik egy gyönyörű és izgalmas nővel, akivel hosszú órákat beszélget a legnagyobb harmóniában. Az özvegy férfi évek óta nem közeledett senkihez, de most végre úgy érzi, hogy újra rátalált a szerelem.

A szimpátia kölcsönös, viszont kiderül, hogy szíve hölgye éppen egy friss kapcsolatban van. A férfi szeretné még látni, és Marie rövid vívódás után megadja neki a telefonszámát. Dan nem is sejti, hogy a találkozásukra hamarabb sor kerül, mint gondolná. Hazaérve bemutatják neki az öccse új barátnőjét, aki nem más, mint Marie.