Jó szórakozást Petra!   2020. okt. 02. péntek | | 40. hét | Internet-idő: @986 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Alkonyat 2. - Újhold
(New Moon)


 DVD-n   

Kiadás: 2009.

Játékidő: 125 perc

Rendező:
Chris Weitz

Főszereplők:
Kristen Stewart
Robert Pattinson
Billy Burke
Anna Kendrick
Christina Jastrzembska

Műfaj:
romantikus, fantasy

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol 5.1 Dolby Digital
cseh 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar, cseh, szlovák

 Kristen Stewart

Tartalom:

Stephenie Meyer nagysikerű Alkonyat sorozatának második részében a románc halandó és vámpír között tovább szárnyal: Bella egyre mélyebben merül a természetfeletti lények világában - így aztán még nagyobb bveszélyben találja magát, mint korábban.

Bella majdnem tragikus végkimenetelű 18. szülinapja után Edward Cullen és családja úgy döntenek, hogy a lány biztonsága érdekében elhagyják Forks városát. Ahogy az összetört szívű Bella kóborol az iskola folyosóin, rájön, szerelmét csak akkor érzi igazán közel magához, amikor veszélyben van. Gyerekkori barátja, Jacob Black segítségével felújít egy régi motort, amellyel szabadon kalandozhat. A közösen eltöltött idő meglágyítja Bella megfagyott szívét, fokozatosan egyre közelebb kerül Jacobhoz, a titokzatos Quileute törzs tagjához, akinek szintén megvan a saját, féltve őrzött titka.

Amikor egy véletlen találkozás során Bella szemtől-szembe kerül korábbi ellenségével és egy természetfeletti erőkkel bíró farkas menti meg szörnyű helyzetéből, világos lesz: Bella még mindig nagy veszélynek van kitéve. Versenyre kel az idővel, hogy megtudja a Quileute törzs titkát és a valódi okot, amiért Edward elhagyta őt. Az út végén pedig vár rá szerelme...