Jó szórakozást Klotild!   2020. jún. 03. szerda | | 23. hét | Internet-idő: @395 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Daredevil - A Fenegyerek
(Daredevil)


 DVD-n   

Kiadás: 2003.

Játékidő: 103 perc

Rendező:
Mark Steven Johnson

Főszereplők:
Ben Affleck
Colin Farrell
Jennifer Garner

Műfaj:
akció, Képregény

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol 5.1 Dolby Digital
angol DtS
cseh 5.1 Dolby Digital
orosz 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar, angol, bolgár , cseh, dán, finn, portugál, orosz, holland

 Ben Affleck

 Colin Farrell

 Jennifer Garner

Tartalom:

Egy gyerekkori baleset során Matt Murdock (Ben Affleck) megvakult, ám a radioaktív sugárzás, ami örök éjszakát borított rá, különös képességekhez is juttatta. Érzékei természetfeletti élességűek.
Mattből jogász lett: a bűnözők áldozatait védi. Ám az igazi élet munka után, éjszaka kezdődik számára. Amikor senki nem látja, átöltözik és felfegyverkezik: ő az a különös, maszkos csodalény, aki New York elhagyott utcáit rója; aki minden túlerővel szemben, minden körülmények között az igazság és a gyengék védelmezője: ő a félelem nélkül ember.

Extrák:

1. lemez:

A film bővített változata rövidfilmekkel, Audiókommentár a rendező és a producer közreműködésével, Szöveges kommentár, Kommentár vakok és gyengén látók számára angolul.

2. lemez:

A pokol konyháján túl - Így készült a film, A werkfilm bővített változata, Próbafelvételek Jennifer Garnerrel, Két jelenet több kameraállásból, Reflektor fényben a gonosz: A Vezér figurája, Az HBO werkfilmje - Riportfilm Tom Sullivannel a film vak konzultánsával, Videoklipek, Fotóbalbum, Riportfilm a Daredevil képregény születéséről, Az eredeti képregény és a film összehasonlítása, A Daredevil képregény figuráinak bemutatása, Rejtett extrák