Jó szórakozást Jenő!   2020. júl. 13. hétfő | | 29. hét | Internet-idő: @716 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Dirty Dancing 2. - A piszkos tánc
(Dirty Dancing 2)


 DVD-n   

Kiadás: 2004.

Játékidő: 86 perc

Rendező:
Guy Ferland

Főszereplők:
Mika Boorem
Diego Luna
Romola Garai
January Jones
Sela Ward
Chris Engen
John Slattery
Jonathan Jackson
Polly Cusumano

Műfaj:
zenés film, romantikus, táncos

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol 5.1 Dolby Digital
cseh 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar, cseh, szlovák

 Mika Boorem

 Diego Luna

 Romola Garai

 January Jones

 Sela Ward

 Polly Cusumano

Tartalom:

A 18 éves Katey Miller (Romola Garai), vele született, ösztönös kíváncsiságával. és felületes spanyol nyelvtudásával egy merőben új életbe, Kuba színpompás és buja hangulatú fővárosába érkezik, ahol apja a Ford egyik vezető pozícióját tölti be.

A kissé különc lány, ahelyett, hogy az elkényeztetett amerikai tinédzserek, szülők által felügyelt társadalmi életét élné, azon kapja magát, hogy a helyi kultúra vad pörgéséhez, az utcai táncosokhoz, de legfőképpen egy tüzes tekintetű, büszke és céltudatos kubai sráchoz, Javier-hez (Diego Luna - Fegyvertársak) vonzódik igazán. Eltökélten arra, hogy megtanulja a salsa minden idomot megmozgató és kidomborító, fantasztikusan látványos mozgást - amely szemmel láthatólag Javier-nek a vérében van -, Katey először táncórákat vesz a Patrick Swayze alakította tánctanártól, majd rábeszéli Javiert, hogy tanítsa meg őt is erre a fékevesztett, erotikus táncra, s legyen a partnere azon a rangos, országos táncbajnokságon, amelynek Havanna egyik csillogó kaszinója, a The Palace ad otthont.

Rövidesen a színjeles, kitűnő tanuló Katey sutba dobja a könyveit és még szüleit is félrevezetve, éjjel-nappal Javier társaságában igyekszik felfedezni Kuba másik, eddig nem látott arcát. A La Rosa Negra nevű, fülledt éjszakai bárban találkozik a fiúval, egy bárban, ahová csak helybéliek járnak, és ahol a tánc hangulata forróbb, mint a trópusi éjszaka melege odakint.

Olykor-olykor aztán egy néptelen tengerparti strand homokján gyakorolnak, érzéki harmóniában mozgó testük az ébredező szerelem szenvedélyét tükrözi A Dirty Dancing 2. című film egy fiatal lány időtlenül örök története ahogyan felfedezi a szerelem, az érzékiség és a függetlenség érzését de a film szinte sistergően forró stílusa és a vérpezsdítő ritmus sajátosan egyedi

Extrák:

Interaktív menük, Közvetlen jelenetválasztás, Fotógaléria, Így készült, Interjúk, Ajánló, Fergeteges Salsa-party a Kaméleonban, Videoklip