Jó szórakozást Eleonóra!   2024. feb. 21. szerda | | 08. hét | Internet-idő: @275 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014007 Spectre - A Fantom visszatér (2015)
(Spectre)


 DVD-n   

Kiadás: 2015.

Játékidő: 142 perc

Rendező:
Sam Mendes

Főszereplők:
Daniel Craig
Christoph Waltz
Ralph Fiennes
Léa Seydoux
Monica Bellucci
Ben Whishaw
Dave Bautista


Műfaj:
akció

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol 5.1 Dolby Digital
cseh 5.1 Dolby Digital
török 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar, angol, bolgár , cseh, görög, horvát, portugál, román, szerb, szlovák, szlovén , török

 Daniel Craig

 Monica Bellucci

Tartalom:

Egy titokzatos üzenet hatására James Bond (Daniel Craig) az ügynökség szabályait felrúgva magánakcióba kezd Mexikóvárosban. Innen a szálak Rómába vezetnek, ahol megismerkedik a rejtélyes és gyönyörű Lucia Sciarrával (Monica Bellucci), egy hírhedt bűnöző özvegyével és egy titkos találkozón tudomást szerez a SPECTRE, a velejéig gonosz bűnszövetkezet létezéséről.

Londonban Max Denbigh (Andrew Scott), a Nemzetbiztonsági Központ új igazgatója nem nézi jó szemmel Bond ténykedéseit és megkérdőjelezi az M (Ralph Fiennes) által vezetett MI6 létjogosultságát is. Bond titokban bevonja Moneypennyt (Naomie Harris) és Q-t (Ben Whishaw), hogy segítsenek megtalálni Madeleine Swannt (Léa Seydoux), régi ellenlábasa, Mr. White (Jesper Christensen) lányát, aki a SPECTRE elleni harc kulcsfigurája lehet.

A rettegett bérgyilkos lánya úgy képes megérteni Bondot, mint senki más. A rejtély megoldása közben a 007-es ügynök megdöbbentő kapcsolatra bukkan önmaga és az általa keresett ellenség (Christoph Waltz) között.