Jó szórakozást Friderika!   2020. szept. 20. vasárnap | | 38. hét | Internet-idő: @272 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Egy hisztérika feljegyzései
(Confessions of a Teenage Drama Queen)
 Akciós áron kölcsönözhető


 DVD-n   

Kiadás: 2004.

Játékidő: 86 perc

Rendező:
Sara Sugarman

Főszereplők:
Lindsay Lohan
Adam Garcia
Megan Fox

Műfaj:
vígjáték, tinivígjáték

Hang:
angol 5.1 Dolby Digital
cseh 5.1 Dolby Digital
lengyel 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar, arab, bolgár , cseh, horvát, román, szlovák, szlovén , görög

 Lindsay Lohan

 Adam Garcia

 Megan Fox

Tartalom:

Gyerekszínészből tinisztárrá nőtte ki magát a szépséges, szeplős Lindsay Lohan, aki az Apád-anyád idejöjjön zseniális kettős. szerepe óta sorra bukkan fel a legjobb családi vígjátékokban. Láthattuk őt Jamie-Lee Curtis mellett a Nem férek a bőrödbe című filmben, a mozikban pedig nemrég fut legújabb filmje, a Bajos csajok!

New York City pörgős, divatos belvárosának egyik középiskolájában a tinédzser Lola a legnépszerűbb csaj. Nem örül tehát a hírnek, hogy a családja New Jersey csendes, álmos külvárosába költözik és neki is új suliba kell járnia. A vidéki iskolában természetesen már foglalt a legmenőbb csaj posztja, így Lola csak második lehet a népszerű Carla Santini mögött. Hősünk azonban nem az a beletörődős típus, felveszi tehát a kesztyűt és harcba indul, hogy New Jersey-ben is ő legyen az ász!

A legravaszabb csajos trükköket veti be, hogy megkaparintsa az iskola következő színdarabjában a női főszerepet, de természetesen ugyanerre a szerepre áhítozik Carla is. A lányok népszerűségi háborúja javában tombol, amikor Lola megtudja, hogy kedvenc zenekara feloszlás előtt áll, és már csak egy utolsó búcsúkoncerten láthatja őket együtt, New Yorkban. Mire észbe kap, az összes jegyet elkapkodják, ráadásul Carlának még sikerült jegyet szereznie, így ismét ő került a figyelem középpontjába. Lola azonban ezt már nem hagyhatja: elhatározza, hogy kerül, amibe kerül, ő bizony bejut a koncertre, mi több a dögös énekes sráccal is találkozni fog, akibe fülig bele van zúgva minden lány!

Extrák:

Interaktív menük, Közvetlen jelenetválasztás, Werkfilm (így készült...), Audiokommentár(ok), Videoklip (filmzene), Kimaradt jelenetek