Jó szórakozást István!   2019. aug. 20. kedd | | 34. hét | Internet-idő: @468 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Get Carter
(Get Carter)
 Akciós áron kölcsönözhető


 DVD-n   

Kiadás: 2000.

Játékidő: 98 perc

Rendező:
Kay Stephen T.

Főszereplők:
Sylvester Stallone
John C. McGinley
Michael Caine
Rachael Leigh Cook
Alan Cumming
Johnny Strong
Miranda Richardson

Műfaj:
akció

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
spanyol 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar

 Sylvester Stallone

 John C. McGinley

 Michael Caine

 Rachael Leigh Cook

 Johnny Strong

Tartalom:

A Las Vegasban tevékenykedő Jack Carter (Sylvester Stallone) egész életében másoknak dolgozott: adósságot hajtott be, büntetést foganatosított. Egyedül volt és mindig távolságot tartott másoktól. Ám amikor értesül róla, hogy bátyja, Ritchie meghalt egy balesetben, hazatér. A családhoz, melyet elhagyott, az adósságokhoz, melyeket soha nem fizetett ki, és egy rejtélyhez, ami a lelke mélyéig hatol.
Először azt mondják neki, hogy Ritchie egy részeg autóssal ütközött össze.

Jack kérdezgeti bátyja feleségét, Glóriát (Miranda Richardson), tizenéves lányát, Doreent (Rachael Leigh Cook), családtagokat és ismerősöket, s végül rájön, hogy Ritchie-t valószínűleg meggyilkolták. Körbeszimatol a városban, s közben partnere, Con McCarthy (John C. Mcginley) Las Vegasban fedezi őt.

Jack elmegy annak a klubnak a tulajdonosához, melyet bátyja igazgatott. Cliff Brumby (Michael Caine) nem hiszi, hogy bárkinek oka lett volna megölni Ritchie-t, de elmondja neki, hogy a férfinek viszonya volt Geraldine-nel (Rhona Mitra), egy helyi bártündérrel, aki egyébként Cyrus Paice (Mickey Rourke) pornófilm-producer barátnője.

Jacknak semmit sem sikerül megtudnia Cyrustól, akivel egyébként régen ismerik egymást, de Paice akaratlanul is elvezeti őt Jeremy Kinnear (Alan Cumming) multimilliomoshoz, aki hölgytársaság beszerzése kapcsán vette igénybe Ritchie szolgálatait, és Eddie-hez (Johnny Strong), a klub másik tulajdonosához, aki roppant kellemetlen ember. Bár Jack senkitől sem kap egyenes választ, tovább keresi az igazságot. Alaposan megvizsgálja Brumby klubjának rejtett kamerás felvételeit, olyasvalamit keres, ami bármifajta kulcsot jelenthetne testvére halálához.

Megszállottan kutat, hogy megtalálja és megbüntesse a felelősöket, közben megpróbál közelebb kerülni bátyja családjához. S még egy valakivel kell foglalkoznia: Vegasban maradt szeretője, Audrey (Gretchen Mol) szakítani akar vele, mivel közben Jack főnökének lett a barátnője, s reméli, hogy később az feleségül is veszi. Carter lassan megérti, hogy nem neki való ez az élet, s minél közelebb kerül az igazsághoz, annál inkább megkérdőjelezi indítékait, mivel bosszú helyett megbocsátást talál, majd végül jóvátételt kap…