Jó szórakozást Norbert, Cintia!   2023. jún. 06. kedd | | 23. hét | Internet-idő: @680 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Nemzet aranya
(National Treasure)


 DVD-n   

Kiadás: 2004.

Játékidő: 125 perc

Rendező:
John Turteltaub

Főszereplők:
Nicolas Cage
Harvey Keitel
Jon Voight
Diane Kruger
Christopher Plummer
Sean Bean
Justin Bartha

Műfaj:
kalandfilm

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol 5.1 Dolby Digital
cseh 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar, angol, cseh, szlovák

 Nicolas Cage

 Harvey Keitel

 Jon Voight

 Diane Kruger

 Sean Bean

 Justin Bartha

Tartalom:

Benjamin Franklin Gates (Nicolas Cage) egész életét olyan kincs felkutatásának szentelte, melynek létezésében kevesen hisznek. Egyes elképzelések szerint a Templomos Lovagok legendás kincsét valahol Amerikában rejtették el. Egy családi hagyomány pedig arra kötelezi a Gates-família minden férfitagját, hogy régész legyen, és így hat nemzedék óta a nemzet Alapító Atyái által hátrahagyott jeleket keresik az egész országban.

Ben Gates most talált rá a helyes nyomra. Legalábbis tudja, hol található a kirakós játék utolsó darabkája, a titkos utalás a kincs hollétére - s ez nem más, mint egy rejtett térkép a Függetlenségi Nyilatkozat hátoldalán. Ám egy lelkiismeretlen kalandor (Sean Bean) is szeretné megszerezni a kincset, következésképpen a felbecsülhetetlen értékű nemzeti ereklyét, és Ben kínzó dilemma elé kerül. Végül úgy dönt, ő maga lopja el a becses iratot - melyet a világ legszigorúbb biztonsági rendszere véd -, és nem hagyja, hogy rossz kezekbe kerüljön. Nemcsak ellenfelével kell versenyt futnia, hanem az idővel és a hatóságokkal is, s ebben az őrült akcióban csak két segítsége van: megszállott komputermániás barátja, Riley (Justin Bartha) és a Nemzeti Levéltár restaurátora, Abigail Chase (Diane Kruger). Sikerül-e végrehajtaniuk minden idők legnagyratörőbb rablását? és vajon tényleg közelebb visz-e az okmány az áhított kincshez?

Extrák:

Interaktív menük, Közvetlen jelenetválasztás, Werkfilm (így készült...), Kimaradt jelenetek, Sztoribord, Alternatív befejezés, Kisfilmek, Játék - Ezt fejtsd meg!