Jó szórakozást Eleonóra!   2024. feb. 21. szerda | | 08. hét | Internet-idő: @276 
  

  

 


 
 
©Video Brothers Kft.  2005-2014Szégyenfolt
(The Human stain)


 DVD-n   

Kiadás: 2003.

Játékidő: 106 perc

Rendező:
Robert Benton

Főszereplők:
Nicole Kidman
Anthony Hopkins
Gary Sinise
Ed Harris

Műfaj:
romantikus dráma

Hang:
magyar 5.1 Dolby Digital
angol 5.1 Dolby Digital

Feliratok:
magyar, angol

 Nicole Kidman

 Anthony Hopkins

 Ed Harris

Tartalom:

A Szégyenfolt az 1945 előtti Amerika mélységesen megosztott társadalmában játszódik. Coleman Silk történetét mondja el, egy ember történetét, aki egész életében hazugságban élt, mert azt hitte, így szabaddá válhat. Az ígéretes egyetemi hallgató, az elsőrangú zsidó entellektüel, a fiatal Coleman (Wentworth Miller) első szerelme, Steena (Jacinda Barrett) egész lényét valósággal összeroppantja, mikor szembesül egy hatalmas titokkal, Coleman valós származásával.
Sok-sok évvel később, a tekintélyes professzor és példás férj, az immár idősödő Coleman (Anthony Hopkins) karrierjét hamis vádak döntik romba. Most, amikor botrányos viszonyt kezd a titokzatos Faunia-val (Nicole Kidman), a nála sokkal fiatalabb takarítónővel, aki mind szexuálisan, mind érzelmileg felébreszt valamit a férfiban, valamit, ami feltartóztathatatlanul ragadja magával, mintha álomból ébredne.

Az újra feltámadt szenvedély azonban veszélyt is hordoz, Faunia volt férje (Ed Harris) személyében. Silk már régóta hazugságok sűrű fátyla mögött rejtőzik. Most azzal a parancsoló kényszerrel szembesül, hogy felfedje valódi személyazonosságát, mielőtt még túl késő...